Osteopathie

Osteopathie is een zachte manier van onderzoek en behandelen, waarbij gekeken wordt naar het functioneren van gewrichten, spieren, organen, de bloedvoorziening en de zenuwen. Osteopathie zoekt naar de uiteindelijke oorzaak van de pijn of het bewegingsverlies. Een osteopathische behandeling is er op gericht het evenwicht in het lichaam te herstellen, zodat het zelfgenezend vermogen (wat ieder mens in zich heeft) weer zijn werk kan doen. Veel mensen komen bij een osteopaat met hoofdpijn, buikpijn, rug-, nek- en schouderklachten.

Een eerste behandeling neemt  een uur in beslag. De kosten van een uur-behandeling bedragen 85 euro (de meeste verzekeraars geven voor een osteopathie-behandeling een gehele of gedeeltelijke vergoeding). Vervolgbehandelingen duren over het algemeen een half uur (45 euro).Voor het maken van een afspraak is geen verwijzing van een huisarts nodig.

 

“Met een nog steeds groeiend enthousiasme help ik mensen met de technieken van de osteopathie. De keuze om als osteopaat te gaan werken was voor mij een heel vanzelfsprekende: osteopathie bekijkt de mens als geheel, alles is met alles verbonden, zowel mentaal als fysiek. Samen met de patiënt op pad gaan, op zoek naar waar blokkades zitten die een verdere ontwikkeling of een goed functioneren in de weg staan.”

Hugo van der Wal

Osteopaat D.O. –M.R.O

Lid van de NVO en geregistreerd bij het NRO

Klik hier voor informatie over uw privacy.


Call Now Button