Fysiotherapie

Klachten

Fysiotherapie kan helpen als er problemen zijn op het gebied van bewegen of een houding.  Het kan gaan om sportblessures, klachten opgedaan tijdens werk, klachten vanwege een ongeval of ziekte, een “verkeerde” beweging of het ouder wordende lichaam.

Wat doet een fysiotherapeut?

De fysiotherapeut richt zich vooral op de zachte delen zoals pezen, spieren en banden. Dit kan door meerdere behandelmethoden, onder andere door Dry Needling.

De behandeling

Tijdens de eerste afspraak vindt er een uitgebreide intake en screening plaats. De behandeling van de fysiotherapeut kan bestaan uit verschillende technieken, massage, oefentherapie, stabilisatie, gebruik van hulpmiddelen, het informeren en begeleiden bij het herstel. Er is een uitgebreide oefenzaal met de nieuwste fitness apparatuur waar regelmatig met de patiënt wordt gewerkt als het gaat om de bewegingsmogelijkheden gewrichten te beïnvloeden en de spierkracht te vergroten. Het doel is dat u zoveel mogelijk zelfstandig weer alles kan doen. Het is belangrijk dat u zelf zoveel mogelijk meewerkt aan het verminderen van uw klachten. De fysiotherapeut zal regelmatig oefeningen meegeven voor thuis.

Neem contact met ons op

Klik hier voor informatie over uw privacy.


Call Now Button