Ons aanbod

Welkom bij ons Therapie Centrum

Onze nieuwe praktijk is heeft unieke behandelmethodes en beschikt als enige  op Voorne Putten over een aantal vernieuwende concepten zoals occiflex, floating, origene en andullatie. Deze worden geïntegreerd in de behandelmethodes maar kunnen ook losstaand toegepast worden. 

Wij zijn gespecialiseerd  in complete behandelmethodes voor mensen met chronisch klachten. Hiervoor worden er op maat programma’s gemaakt die het beste bij u passen. Hierin heeft u ook zelf een stem, we zoeken samen de beste weg om uw klachten te behandelen.

U kunt  bij ons ook terecht voor diverse individuele therapieën en  begeleidingstrajecten. Door samenwerking met deskundige partners hebben we een heel breed aanbod op het gebied van lichaam en geest. Bekijk het aanbod of neem gerust contact op voor meer informatie.

Naast deskundige zorg vinden wij het ook belangrijk dat u zich prettig voelt bij ons. Wij willen een vertrouwde omgeving creëren waarin u optimaal kunt werken aan het herstel of behoud van uw vitaliteit.

Ons aanbod

Wij willen u zo goed mogelijk bedienen om uw klachten te behandelen. Binnen de eigenheid van ieder mens zorgen wij voor een op u afgestemd programma waardoor er een persoonlijk traject wordt ingegaan. Dit kan in de vorm van een module, behandelingen of een strippenkaart.

Modules

Bij een module combineren we samen met u verschillende disciplines en behandelingen die u daarna gaat volgen. Het programma wordt bij een intake opgesteld, hier wordt uiteraard rekening gehouden met uw wensen en behoeften. Eerder ontvangen behandelingen die niet bleken te werken kunnen hierdoor vermeden worden, om op zoek te gaan naar oplossingen. Dit kunnen therapieën zijn, medisch fitness, ontspannen in de floating cabine of werken aan het geestelijke aspect door een psycholoog of stresscoaching. 

Behandelingen:

Praktijk Waterland heeft een ruim aanbod qua behandelingen. Het aanbod hierin bestaat uit: fysiotherapie, manuele therapie, ergotherapie, osteopathie en oefentherapie.  Ook kunt u gebruik maken van Medisch Fitness. Hierin wordt u professioneel begeleid bij de oefeningen en kunt u blijven werken aan uw fysieke conditie. Onze diëtist zorgt voor een gezondere levensstijl en geeft advies over uw gezondheid en hoe dit verbeterd kan worden. Het is hierbij ook mogelijk de combinatie tussen fitness en de diëtist te maken. Voor de geest bieden we een psycholoog en stresscoaching in. Uw lichamelijke klachten kunnen ook veroorzaakt worden stress of andere problemen. Aangezien we bij Praktijk-Waterland graag de kern van het probleem aanpakken bieden we deze mogelijkheden aan. Bij een psycholoog kunt u in gesprek over oorzaken die hieraan ten grondslag liggen. Stresscoaching is een begeleid traject waarin er technieken geleerd worden om de stress beter te weerstaan. Verbeteringen hierbij kunnen bijdragen aan een betere fysieke gezondheid.

Uniek in Nederland:

We hebben de eer om u kennis te laten maken met verschillende unieke behandelmethodes die nieuw zijn in Nederland. Dit zijn nieuwe behandelmethoden waarbij Praktijk-Waterland op Voorne-Putten de eerste is die deze methoden aanbiedt. Het aanbod van deze behandelingen op één plek is uniek. Deze behandelingen kunnen in de modules meegonomen worden, u kunt ook een strippenkaart kopen om uw eigen gekozen behandeling te ervaren. Ga voor meer informatie over deze behandelingen naar de desbetreffende pagina’s.

Zo biedt Praktijk Waterland-Heenvliet voor (chronische) rugklachten de ORIGENE en Occiflex aan (klik voor meer info) Voor ontspanning en spierherstel kunt u gebruik maken van Andullatie en Floating (Klik hier voor meer info)

Strippenkaart:

Wilt u gebruik maken van de Floating cabine om volledig tot rust te komen? Een blessure vanwege overbelasting waarbij het andullatiematras verlichting biedt ? Als u gebruik wilt maken van onze faciliteiten kunt u een strippenkaart kopen. Dit geeft u de mogelijkheid zelf  te kiezen wanneer en hoeveel u gebruik hiervan maakt. U kunt met een strippenkaart binnen een afgebakende periode gebruik maken van bijvoorbeeld de Floating cabine.


Zoekbalk

Call Now Button