Over ons

Welkom bij Praktijk Waterland – Heenvliet

Wij zijn gespecialiseerd in complete behandelmethodes voor mensen met chronisch klachten. Hiervoor worden er op maat programma’s gemaakt die het beste bij u passen. Hierin heeft u ook zelf een stem, we zoeken samen de beste weg om uw klachten te behandelen.

U kunt bij ons ook terecht voor diverse individuele therapieën en begeleidingstrajecten. Door samenwerking met deskundige partners hebben we een heel breed aanbod op het gebied van lichaam en geest. Bekijk het aanbod of neem gerust contact op voor meer informatie.

Naast deskundige zorg vinden wij het ook belangrijk dat u zich prettig voelt bij ons. Wij willen een vertrouwde omgeving creëren waarin u optimaal kunt werken aan het herstel of behoud van uw vitaliteit.

Ons aanbod

Wij willen u zo goed mogelijk bedienen om uw klachten te behandelen. Binnen de eigenheid van ieder mens zorgen wij voor een op u afgestemd programma waardoor er een persoonlijk traject wordt ingegaan. Dit kan in de vorm van een module, behandelingen of een strippenkaart.

Bij een programma combineren we samen met u verschillende disciplines en behandelingen die u daarna gaat volgen. Het programma wordt bij een intake opgesteld, hier wordt uiteraard rekening gehouden met uw wensen en behoeften. Eerder ontvangen behandelingen die niet bleken te werken kunnen hierdoor vermeden worden, om op zoek te gaan naar oplossingen.


Call Now Button