Over ons

Wie We Zijn
Bij Praktijk Waterland geloven we in het bieden van hoogwaardige zorg met een persoonlijke benadering. Ons ervaren team van therapeuten is toegewijd aan het leveren van de best mogelijke zorg, ondersteund door moderne apparatuur en technieken.

Onze Filosofie
Wij streven ernaar om onze patiënten te behandelen als individuen, met respect, empathie en zorg. Onze focus ligt op het vinden van de juiste oplossingen voor hun specifieke gezondheidsproblemen, met als doel het bereiken van optimale resultaten en een verbeterde kwaliteit van leven.

Onze Missie
Onze missie is om een toonaangevend centrum te zijn voor fysiotherapie en gezondheidszorg, waar patiënten kunnen rekenen op hoogwaardige zorg, deskundige begeleiding en een breed scala aan gespecialiseerde diensten.

Onze Diensten:
Bij Praktijk Waterland bieden we een uitgebreid scala aan fysiotherapeutische behandelingen, afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze deskundige therapeuten zijn getraind in verschillende technieken en benaderingen om u te helpen herstellen van letsel, pijn te verminderen en uw algehele functioneren te verbeteren.

Wat We Bieden
Individuele behandelplannen
Hands-on therapieën
Oefeningen en revalidatieprogramma’s
Advies en educatie

Onze Expertise
Onze therapeuten hebben expertise in verschillende gebieden, waaronder orthopedie, sportblessures, neurologische aandoeningen, en meer. We streven ernaar om de best mogelijke zorg te bieden en u te helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken.


Maak een Afspraak
Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een screening en ontdek hoe wij u kunnen helpen herstellen en uw gezondheid te verbeteren.


    Call Now Button